Leden 2012

Novinky z dědinky

25. ledna 2012 v 18:41 | Stefan6 |  Kecy-Stífa
Vítejte,
zdá se, že tento blog táhnu už jen já (zase :D), ale vás spíš zajímá, co je u mě nového ;)
Takže kde začít? Dnes jsem si pořídila křečíka džungarského, po kterém jsem asi 2 týdny toužila :)) Stále přemýšlím nad vhodným jménem, který se hodí pro holku i pro kluka. To víte, u tak malých křečků nikdy nevíte, zda jde o holku nebo kluka. Chovala jsem to pár let a nikdy jsem to nepoznala (nepočítám-li milé překvapení, které mi nadělili kdysi dva křečci, a to malé nově narozené křečátka ^^). I love it ♥
Škola pohoda, uzavřené známky, žádné zkoušení, jen jedeme dál.
Akorát se mi podařilo nachladit se, ale já věřím, že mě z toho echinacea brzo dostane ;)
Co se Alexe týče, zkoukla jsem už všechny jeho filmy (což nebylo moc časově náročné :D) a nejvíc se mi líbil ve Vyměřeném čase a Beastly.
No nic, končím, ať se stihnu nachystat na salsa trénink ;)
A co vy? Jak se máte? Pokud jste viděli Alexe v nějakém filmu, tak ve kterém a pokud ve více filmech, tak která role mu sedla nejvíc??

Orson -Ain't No Party

25. ledna 2012 v 18:12 | Stefan6 |  Hudba-Damie
Tak na této a té předchozí písničce poslední dobou ujíždím :))

Alex natáčí další film

23. ledna 2012 v 21:31 | Stefan6 |  Alex Pettyfer
Loňský rok byl pro Alexe doposud nejpříznivější z hlediska rolí, do kterých byl obsazen, a je skvělé vidět, že v tom hodlá pokračovat ;)
Právě natáčí film Magic Mike. Režíruje ho Steven Soderbergh a kromě Alexe se ve filmu můžeme těšit na Channinga Tatuma a Matthewa McConaugheyho.
Snímek je inspirován zkušenostmi Channinga Tatuma, který v devatenácti začínal svou kariéru jako striptér.
V USA bude premiéra 29. června 2012.

Moje pozn.: Zajímavý nápad :D už se těším, jak uvidím Alexe how it rocks in underwear (or naked :D)

+ fotky ;) (varuji: nebezpečí nezastavitelného slintání!)



Orson - No tomorrow

23. ledna 2012 v 18:30 | Stefan6 |  Hudba-Stífa

Přeložený článek o Alexovi (2006)

23. ledna 2012 v 2:56 | Stefan6 |  Alex Pettyfer
Jedná se o můj první překlad z angličtiny, takže se za případné chyby omlouvám.
↓CČ↓

Alex Pettyfer - životopis

23. ledna 2012 v 2:08 | Stefan6 |  Alex Pettyfer
Obvykle u každé hvězdy začnu právě s životopisem, Alex je však moje výjimka potvrzující pravidlo.
Tak enjoy :)

Stručná fakta:

Povolání: Herec, model
Datum narození:10. 4. 1990
Místo narození: Anglie, Velká Británie
Rodiče: Lee Irland a Richard Pettyfer
Sourozenci: Jamese Ireland


Zajímavosti:

  • S modelingem se setkal už v 7 letech. Pózoval pro společnost Gap.
  • Také natočil pár reklam.
  • Ve škole vystupoval v různých divadelních hrách.
  • V roce 2005 byl vybrán do role ve filmu Stormbreaker, která ho proslavila.
  • Původně měl hrát ve filmu Eragon, ale odmítl to kvůli strachu z létání (žije ve VB a Eragon se točil v Česku)
  • Mezi jeho koníčky patří: lyžování, balet, tanec, hokej.

Filmografie:

  • Tom Brown's Schooldays (2005)
  • Stormbreaker (2006)
  • Wild Child (2008)
  • I Am Number Four (2011)
  • Beastly (2011)

Zlaté globy udělily cenu "Constance" z AHS

16. ledna 2012 v 20:51 | Stefan6 |  Kecy-Stífa
Tak jsem zabrousila na mou oblíbenou stránku jenpromuze.cz a zaujal mě jeden článek o předávání Zlatých globů 2012. Náš oblíbený seriál American Horror Story nevyhrál, narozdíl od jedné z hlavních postav - Jessicy Lange (Constance).

Je škoda, že nevyhrál cenu seriál jako takový. Ale Jessica si tu cenu opravdu zasloužila, v AHS předvedla opravdu široké spektrum emocí, které dokáže jen herec s velkým "H" ;)

Alex třikrát jinak aneb které vlasy mu nejvíc sluší? - Hlasuj!

15. ledna 2012 v 21:43 | Stefan6 |  Alex Pettyfer
Vybrala jsem tyto 3 vlasové kreace. Hlasuj pod článkem, které se ti líbí nejvíc?
1. Sexy klukovský blond rozcuch
2. Uhlazený blond elegán
3. Hnědovlasá "moderna"

Další Alexovy photoshooty

15. ledna 2012 v 21:33 | Stefan6 |  Alex Pettyfer
Aneb Vaše pravidelná dávka emocí :D

Článek o Alexovi

10. ledna 2012 v 18:58 | Stefan6 |  Alex Pettyfer
Herec Alex Pettyfer (Jsem číslo čtyři, Stormbreaker) v pořadu Entertainment Tonight odhalil, že jeho největším současným strachem jsou pubertální fanynky. Údajně mezi záplavami chtivých rukou občas není daleko fyzické újmě.
"Postávali jsme jednou s kamarády na ulici a najednou k nám přiběhly nějaké holky a začaly mě každá tahat jiným směrem. Nakonec jsme museli začít utíkat. Bylo to fakt na hlavu! Poprvé v životě už mi to přišlo trochu moc. Drápaly se na nás celkem drsně."
Alex je dle svých slov v současné době bez přítelkyně, ale snaží se ze všech sil vyhnout pubertálním fanynkám. Nechce se zřejmě kromě vězení dostat ani do nemocnice...

Zdroj: http://www.kinobox.cz/clanek/6268-alex-pettyfer-versus-fanynky

Alex Pettyfer - photoshooty

10. ledna 2012 v 18:54 | Stefan6 |  Alex Pettyfer
Víte, co je nejlepším lékem na srdeční arytmii (pokud teda nějakou trpíte)? Dozvíte se to v CČ ;) ↓


Netypický "duel" - herci z Vyměřeného času - hlasuj!

6. ledna 2012 v 22:00 | Stefan6 |  Duely
↓Klikni na CČ a hlasuj dole!↓

Recenze - Vyměřený čas

6. ledna 2012 v 21:00 | Stefan6 |  Filmy-Stífa

Co vznikne, když se sejde Justin Timberlake (Zkažená úča, Kamarád taky rád, The Social Network), Amanda Seyfried (Mamma mia!, Dopisy pro Julii), Cillian Murphy (Batman začíná, Temný rytíř) a Olivia Wilde(Dr. House)? Odpověď známe již od 3.11.2011, kdy u nás měl premiéru film s názvem Vyměřený čas.
Nejde o žádnou přeslazenou romantickou komedii, nýbrž se tu setkáme s akčními scénami, sci-fi prostředím a temnými prvky, jež jsou pro thrillery typické.
Film pojednává o světě, ve kterém místo peněz vládne čas. Do 25 let se normálně vyvíjíte a rostete, ale potom se vám na ruce objeví zvláštní zelená čísílka, která vám doslova odpočítávají, jak dlouho budete žít. Jakmile se sekundy dostanou na 0, na místě zemřete. Samozřejmě můžete čas i získat. Nejčastěji prací, dědictvím nebo krádeží. Čas se tu dokonce používá jakožto platební prostředek.
Hlavní postavou je Will Salas (Justin Timberlake), který žije se svou matkou Rachel (Olivia Wilde) v chudé oblasti Dayton a získává čas tvrdou prací v továrně. Jednoho dne se však v baru potká s bohatým (po časové stránce :D) Henrym (Matt Bomer). A jelikož bohatí mají často nepřátele, netrvá dlouho a pro Henryho si přijde ozbrojený gang. Will Henrymu pomůže utéct, který se mu později odvděčí darováním svého veškerého času (konkrétně 106 let). To ale znamená pro Henryho konec. Willa později začnou podezřívat z krádeže času a vraždy, proto se rozhodne utéct. Vydává se do New Greenwich, kde se setkává s luxusem a bohatstvím. Tam potká Sylvii (Amanda Seyfried), krásnou dceru zámožného Philippa Weise (Vincent Kartheiser). Když je v další chvíli zatčen tzv. Správcem času (Cillian Murphy), použije Sylvii jako rukojmí a vydává se na nebezpečnou cestu za spravedlností.

Moje hodnocení (max. počet 5 hvězdiček)

Téma: *****
Herecké obsazení: ****
Logika: **
Romantika: **
Akční: ****
Sci-fi: ****

!!!Kopírujte jen se zdrojem!!!



Sblog.cz mi ruší můj první blog :(

6. ledna 2012 v 20:06 | Stefan6 |  Kecy-Stífa
Zdravím!
Tak jednou za uherský rok jsem se mrkla na svůj starý blog, který mám veden na http://blog.lide.cz/blog.fcgi?akce=catalog a tam na mě křičí červený nápis:
Musím tedy se smutkem v srdci oznámit, že můj první blog zanedlouho nebude už vůbec existovat. Kdo by se ale rád podíval na jeho trosky, nechť klikne sem: http://candy202.sblog.cz/

R.I.P. Candy202